Співачку, яка пережила особисту трагедію, визнано жінкою року

фото з відкритих джерел

Шакіра отримала важливу нагороду за глибоко особисту музику

Поп-зірку Шакіру визнано «Жінкою року» за версією найавторитетнішого музичного видання Billboard. Співачка отримає нагороду на заході Latin Women in Music, який відбудеться 7 травня. 

За даними видання, виконавиця продала 95 мільйонів платівок. Це зробило її музикантом, роботи якого найкраще продалися за усі часи. Шакіра будує музичну кар'єру із 13-річного віку. За цей час артистці вдалося випустити 11 студійних альбомів та здобути 10 премій «Греммі», з них вісім – латинські. Головний контент-менеджер Billboard Latin Español розповіла про головне досягнення, за яке Шакіра удостоєна премії.

«Шакіра – втілення Woman in Music. Завдяки їй латинські жінки у всьому світі отримали можливість писати та виконувати глибоко особисту музику. Вона створила свій власний рух і залишається актуальною як ніколи в наш час з витонченістю, глибокою віддачею і величезним талантом. Вона є визначенням Woman in Music», - цитує Daily Mail Лейлу Кобо.

Однією з найпопулярніших композицій артистки став дистрек «53», присвячений розлученню з футболістом Жераром Піке. Завдяки йому Шакіра побила черговий рекорд. Трек іспанською мовою вперше опинився в десятці Billboard Hot 100.

Нагадаємо, співачка розлучилася з батьком своїх синів Мілана та Сашка у червні минулого року. Шакіра звинуватила Жерара Піке у зрадах. Після розриву спортсмен продовжив зустрічатися із студенткою Кларою Чіа Март в Барселоні, а Шакіра з дітьми будує нове життя у Майамі.

Читайте також: Нова кохана Жерара Піке, до якої футболіст пішов від співачки Шакіри, зрадила його

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: