Шакіра залишила з дітьми Іспанію і починає нове життя: Жерар Піке розлючений

Шакіра: Дякую всім, хто підбадьорював мене, висушував мої сльози, надихав мене і допомагав рости
фото з відкритих джерел

Виконавиця особисто зателефонувала колишньому чоловіку

Колумбійська співачка Шакіра, яка розлучилася з батьком своїх дітей Жераром Піке після 11 років стосунків, вирішила поїхати з дітьми з Барселони та влаштуватися в Маямі. На своїй сторінці в Інстаграм вона опублікувала фото міста та написала пост подяки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Shakira (@shakira)

«Я оселилася в Барселоні, щоб дати своїм дітям стабільність, ту, яку ми зараз шукаємо в іншому куточку світу поряд із сім'єю, друзями та морем. Сьогодні ми починаємо новий розділ у пошуках нашого щастя. Дякую всім, хто проїхав зі мною стільки хвиль у Барселоні, місті, де я дізналася, що дружба, безсумнівно, довша, ніж кохання… Дякую всім, хто підбадьорював мене там, висушував мої сльози, надихав мене і допомагав рости. Дякую моїй іспанській публіці, яка завжди оточувала мене своєю любов'ю та відданістю. Тому що побачимося лише пізніше, і, як багато разів казав мій батько, побачимось на поворотах!» – йдеться у публікації.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Libelle Revista RD (@libellerevista)

Вчора співачку помітили в аеропорту разом із синами. Сівши у літак, співачка опублікувала допис: «Але все не завжди так, як ми мріємо. Іноді ми біжимо, але не приходимо». До слова, свій переїзд до США артистка планувала і раніше, але батько її дітей був категорично проти. Точку в цьому питанні поставила угода, яку уклали колишні кохані. Згідно з документом, футболіст проводитиме з хлопчиками канікули, а решту часу спадкоємці будуть з мамою.

У Майямі співачка має шикарний особняк. Декілька років тому зірка задумала продати апартаменти, але через сімейні перипетії анулювала оголошення.

За чутками, Шакіра особисто зателефонувала Жерару та підтвердила інформацію, що залишає Іспанію, додавши, що хлопчики підуть до школи Miami Country Day, яка має репутацію однієї з найкращих приватних шкіл. Єдине, про що промовчала артистка, – дата від'їзду. «Він дуже роздратований, тому що йому сказали надто пізно. Він не згоден з тим, що діти не закінчують навчальний рік у Барселоні», – розповідають друзі футболіста.

Читайте також: Доросла донька Тома Круза та Ніколь Кідман змінила імідж: як вона виглядає

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: