Нова кохана Жерара Піке, до якої футболіст пішов від співачки Шакіри, зрадила його

Жерар та Клара
фото з відкритих джерел

Іспанські ЗМІ стверджують, що у Клари Чіа роман з колишнім тренером «Барселони»

Іспанські видання Sport та El Comercio повідомляють, що нова кохана Жерара Піке Клара Чіа, до якої футболіст пішов від колумбійської співачки Шакіри, за даними журналістів, зрадила його з колишнім тренером футбольного клубу «Барселона» Хосепом Гвардіолою.

Хосеп Гвардіола, за даними видання, знайомий із Кларою Чіа давно – його діти навчалися із 23-річною студенткою в одній школі. Іспанські таблоїди зазначають, що поки що це лише чутки, і намагаються знайти підтвердження. Також журналісти зазначають, що зрада Клари – це бумеранг для Піке, який зраджував Шакірі.

Нагадаємо, розлучення Піке з Шакірою після 11 років стосунків було дуже скандальним. Співачку зачепило, що футболіст зрадив їй з дівчиною, яка дуже схожа на неї, але молодша майже на 20 років. Шакіра висміяла Піке і Клару Чіа в одній зі своїх пісень, а також висловилася про Чіа, заявивши, що на таких жінок, як вона, чекає «окремий котел у пеклі».

Раніше «Главком» писав, що Шакіра вирішила виїхати з дітьми з Барселони та влаштуватися в Маямі. На своїй сторінці в Інстаграм вона опублікувала фото міста та написала пост подяки. До слова, свій переїзд до США артистка планувала і раніше, але батько її дітей був категорично проти. Точку в цьому питанні поставила угода, яку уклали колишні кохані. Згідно з документом, футболіст проводитиме з хлопчиками канікули, а решту часу спадкоємці будуть з мамою.

У Майямі співачка має шикарний особняк. Декілька років тому зірка задумала продати апартаменти, але через сімейні перипетії анулювала оголошення. За чутками, Шакіра особисто зателефонувала Жерару та підтвердила інформацію, що залишає Іспанію, додавши, що хлопчики підуть до школи Miami Country Day, яка має репутацію однієї з найкращих приватних шкіл. Єдине, про що промовчала артистка, – дата від'їзду. «Він дуже роздратований, тому що йому сказали надто пізно. Він не згоден з тим, що діти не закінчують навчальний рік у Барселоні», – розповідають друзі футболіста.

Читайте також: Колишня дружина Остапчука зізналася, хто винен в тому, що вони з Володимиром розлучилися

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: