З котушок злетіла. Камінська публічно зганьбила пісню Івасюка «Червона рута»

Камінській пишуть: До останніх ваших постів і слів не підбереш
фото з відкритих джерел

У мережі обговорюють Камінську, яка заспівала «Червону руту» з непристойним словом

Колишня солістка гурту «НеАнгели» Слава Камінська, схоже живе за принципом: ні дня без скандалу. Виконавиця опублікувала на своїй сторінці в соцмережі ролик, в якому виконала частину куплету знаменитої пісні «Червона рута» Володимира Івасюка, змінивши в тексті одну слово на непристойне.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от SLAVA KAMINSKA (@babaslavka)

«Ти признайся мені, звідки в тебе цицяри!» – заспівала Камінська.

Підписники співачки в шоці: «Слава, вам потрібно міняти візажиста. Цей мейк робить вас схожою на учасника шоу трансвеститів», «Якось ти пропала з радару, а як повернутись не знаєш, то почала з х#йні», «Дурне є дурне», «Слава, що з тобою?», «Перебір, Славцю, зі своєю штучною красою», «Мабуть, взагалі з котушок злетіла», «І тебе вилікуємо», «Х#рнею займаєтеся. Коли мільйони людей залишилися без даху над головою, а дітей тисячами крадуть, молодь України гине в окопах, то більше нема чим зайнятися… До останніх ваших постів і слів не підбереш».

Раніше «Главком» писав, що Камінска, презентувавши нову пісню «Божевільна», розмістила на своїй сторінці в Інстаграм відгук на свою роботу від зрадниці Ані Лорак. Отримавши хвилю обурення від шанувальників, виконавиця поспішила запевнити свою аудиторі, що її не так зрозуміли.

До слова, це не перший публічний скандал, в який вляпалася Камінська через Лорак. В червні Камінська заявила, що вважає її мовчання про війну Росії проти України нормальним. На думку екснеангела, Лорак мовчить про війну в рідній Україні, бо боїться за 10-річну доньку Софію: «Усі бояться. У всіх є діти. Я розумію, патріотизм – це круто, але у тебе є дитина. Тебе посадять чи приб'ють десь, а хто піклуватиметься про твою дитину? Ну типу кому це треба?». Крім того, у січні Камінська опублікувала фото зі зрадницею Лорак та називала її великою артисткою. Наразі публікацію з їхнім спільним фото видалено з Інстаграм Камінської.

Також «Главком» писав, що Камінська грубо відповіла шанувальникам, чому живе за кордоном

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: