Собчак провела день народження на самоті

Собчак: Сьогодні найдивніший мій день народження
фото з відкритих джерел

Російській журналістці виповнилося 41 рік

Російська журналістка та блогер, яка втекла з Росії, відзначила 41-річчя. У житлі телезірки проходили обшуки, а вона тим часом пробиралася до Литви через Білорусь. Невдовзі з'ясувалося, що Ксенія скористалася ізраїльським паспортом, наявність якого заперечувала.

«Сьогодні найдивніший мій день народження. Мої колеги, мій близький товариш у СІЗО, я далекий від Батьківщини. У такі моменти дуже чітко розумієш, що є цінним, а що – ні. Цінно – підтримка близьких і зовсім не близьких людей, які сказали добре слово і не вдали, що нічого не помітили. Тепер я розумію, чому і мої найміцніші стосунки пов'язані з тими, кого я колись підтримала, вступилася, просто висловилася проти тренда. Люди пам'ятають добро, зроблене стосовно них у складний момент. І я пам'ятаю кожне слово від тих, хто не кидав камінь», – написала в соцмережах журналістка.

«Дякую всім вам за любов і підтримку – її все одно більше, ніж наклепи та злості. Розумні люди все бачать та розуміють. А невгамовних все одно не переконаєш. Навряд чи можна жити минулим тепер, коли немає майбутнього. Але згадати у свій 41 рік ті часи, коли ми були дуже щасливі, напевно можна», – поділилася Ксенія.

У Росії телеведуча залишилася сім'я. Костянтин Богомолов написав привітання дружині: «Така слабка, але така сильна, невтомна і іноді страшенно стомлена, смілива і при цьому боягуз, люба моя Ксю. З Днем варення! Вороги пропливуть повз, неприємності розсіються, а ти незмінно посміхатимешся, сміятимешся, хуліганити, любити і творити».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: