Сидів за згвалтування. Данилко розкрив шокуючу правду про свою родину

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

За словами Данилка, чоловік його матері не скоював злочину

Український артист Андрій Данилко в інтерв'ю російській журналістці Катерині Гордєєвій для її ютуб-каналу «Скажи Гордєєві» розкрив шокуючі подробиці про свою родину.

Артист зізнався, що перший чоловік його мами сидів у в'язниці за зґвалтування. За словами Данилка, чоловік не скоював цього злочину, проте провину взяв на себе. За ґратами він провів цілих десять років.

«Його ув'язнили за згвалтування. А мама каже: «Такого бути не могло». Тому що у нього була проблема, і у них нічого навіть не було. Він взяв на себе провину, його посадили. І він сидів 10 років у в'язниці за згвалтування, хоча цього не робив», – розповів Данилко.

Раніше «Главком» писав, що Данилко в цьому ж інтерв'ю розповідав, як ставиться до своєї слави: «Я спеціально ніколи не хотів комусь сподобатися. Звичайно, мені приємно, коли всі задоволені, я засмучуюсь, коли я роблю погано. Але від слави я не залежний. При цьому мені подобається бути забезпеченим, я завжди хотів бути багатим. Я дуже скромно живу, я раціональний у витратах, у мене нормальна машина, нормальний телефон. Якби зараз Вєрка Сердючка зупинила свою концертну діяльність, я міг би прожити все життя, не працюючи. Я так міг зробити ще 2003 року. Я не приховую, що багато заробляв. Хто був на моїх концертах, знає: я ніколи не халтурю».

Музикант Андрій Данилко також зізнався, як закохувався в Путіна.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: