76-річна Шер спровокувала чутки про роман із 36-річним репером

Шер і Едвардс разом повечеряли в ресторані Craig's
фото з відкритих джерел

Офіційних доказів роману немає

Співачка Шер зустрічається з музичним продюсером та репером Олександром Едвардсом, котрий молодший за неї на 40 років. Про це повідомляють західні таблоїди, зокрема Daily Mail.

Про романтичні стосунки Шер та Едвардса заговорили після того, як їх помітили на прогулянці у Західному Голлівуді. Офіційних доказів роману немає.

Шер і Едвардс разом повечеряли в ресторані Craig's і міцно трималися за руки на очах папараці. У машині Едвардс навіть поцілував Шер руку. Вечеряли знаменитості, однак, не наодинці – компанію їм склав репер Tyga, з яким Шер останнім часом теж потоваришувала. У вересні вони разом позували фотографам на показі Rick Owens на Тижні моди у Парижі. Повідомляється, що минулого тижня Tyga та Олександр були в гостях у Шер у її особняку в Малібу.

Олександр Едвардс зустрічався з акторкою Ембер Роуз із вересня 2018 року. У серпні минулого року Едвардс зізнався, що зраджував Ембер із дванадцятьма різними жінками, сказавши, що «все одно любить її», але йому подобаються й інші жінки. Роуз тоді назвала його «нарцисом». Пара має спільного сина, який народився в 2019 році. Після скандалу зі зрадами Ембер та Олександр розлучилися.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: