Ротару виступила на залізничному вокзалі в Києві

Ауріка Ротару дуже близька зі своєю знаменитою сестрою
фото з відкритих джерел

Виконавиця дала благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Співачка Ауріка Ротару, молодша сестра народної артистки України Софії Ротару на своїй сторінці в соцмережі опублікувала знімки благодійного виступу на столичному залізничному вокзалі.

«Благодійний концерт на підтримку ЗСУ! Київський залізничний вокзал. Наближаємо перемогу разом!», – йдеться в повідомленні під роликом.

Раніше «Главком» писав, що Софії Ротару запропонували шалені гроші за виступ перед росіянами в ОАЕ. За словами російської колеги співачки, артистці пропонували за виступ 100 тисяч євро. «Мої друзі влаштовували виїзний день народження в Еміратах. Вони забезпечені люди, які хотіли запросити на своє свято Софію Михайлівну. Пропонували гонорар – 100 тисяч євро. Але їм сказали, що вона не хоче», – розповіла співачка Анна Калашнікова.

Тим часом автор легендарної «Одна калина» пояснив, чому Ротару публічно уникає розмов про війну в Україні. Композитор Руслан Квінта висловився про мовчання співачки, яка дуже нечасто говорить про російську агресію в Україні. Композитор та співачка співпрацюють багато років, Руслан Квінта – автор близько двох десятків хітів Софії Ротару, в тому числі легендарної «Одна калина».

Тим часом, відомі українці публічно звинувачують Ротару в тому, що недостатньо активно виявляє свою антивоєнну позицію. «Софії Михайлівни Ротару немає, і ніхто з вашого культурного цеху навіть не може глянути на «ах, яких людей» і нічого поганого не може сказати. І мене це так курвить – люди, які збирали стадіони, народні артисти УРСР – а ми не говоримо, що ці люди роблять під час війни», – емоційно заявила під час одного з публічних міроприємств, звертаючись до артистів, телеведуча Наталія Мосейчук. «Яку роботу вони робили б з російським суспільством – одурманеним, прибитим просто цією пропагандою. Ви розумієте, якби Софія Михайлівна, наприклад, щовечора розмовляла з росіянами? І казала: «Вас дурять!» Ви розумієте, який розкол був би в головах росіян? Це ніколи не пізно робити. Такі люди – вони завжди вчасно! – заявила телеведуча в одному з інтерв’ю.

Читайте також: Софії Ротару запропонували шалені гроші за виступ перед росіянами в ОАЕ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: