Мені начхати. Адель вразила поведінкою на Суперкубоку та стала новою зіркою мемів

Адель розташувалася у VIP-ложі разом із бойфрендом та іншими зірками
фото з відкритих джерел

Співачка заявила, що прийшла на знаменитий спортивний захід лише заради Ріанни

Британська співачка Адель з'явилася на фінальному матчі Національної футбольної ліги  в Арізоні разом із бойфрендом Річем Полом. Непорушний вираз обличчя та поведінка Адель одразу зробили її новою зіркою мемів.

Спочатку співачка заявила, що прийшла на Суперкубок лише заради виступу Ріанни, а спортивні ігри її взагалі не цікавлять. «Я йду тільки заради Ріанни. Мені начхати», – жартувала Адель.

Серед сотень тисяч глядачів, які спостерігали за грою Kansas City Chiefs проти Philidelphia Eagles, Адель розташувалася у VIP-ложі разом із бойфрендом Річем Полом, Джей-Зі, Гордоном Рамзі, Полом Маккартні, Біллі Айліш та іншими зірками, де чекала на появу свого кумира в великих сонячних окулярах та коктейлем в руці.

У соцмережі миттєво стало вірусним відео, в якому співачка жестами намагається «заткнути» поряд людей, що заважають їй слухати Ріанну. Вираз обличчя, міміка та жести співачки надихнули користувачів на створення мемів.

«Адель на Суперкубку тільки заради Ріанни – це все одно що мені дивитися тригодинний фільм про Гуччі тільки заради Гаги», «Ей-богу, я знаю, що Адель буквально не має жодного уявлення про те, що відбувається. Вона думала, що це чемпіонат світу з футболу», –  жартують у твіттері.

Користувачі жартують, про що каже Адель у відео: «Адель – це я на кожному заході», «Настрій – Адель», «Адель сказала (у відео): «Не розмовляй зі мною, поки Ріанна не вийде на сцену», «Те, як вона просто сидить там, поки розмовляють двоє людей похилого віку... вона навіть зробила знак «заткнися». Адель така справжня».

Адель не раз говорила про свою любов до Ріани, стверджуючи, що її зліт до слави був «заслуженим і дуже природним». Співачка вважає, що її колега створила свій унікальний світ та стиль, який не підлягає копіюванню: «Вона встановлює свої власні правила та порушує наші».

Раніше «Главком» писав, що до цього головною зіркою мемів був сумний Бен Аффлек, який з'явився на церемонії вручення «Греммі» разом із дружиною Дженніфер Лопес.

Читайте також: Ані Лорак закрутила роман з одруженим «нащадком африканських шаманів»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: