Шакіра звернулася до шанувальників з пронизливим посланням про розбите серце

Співачка та футболіст досягли домовленості про умови опіки над двома спільними синами
фото з відкритих джерел

Про розставання співачки з футболістом Жераром Піке було оголошено у червні

Колумбійська співачка Шакіра, яка у 2022 році розлучилася з футболістом Жераром Піке, у новорічному зверненні у соціальних мережах закликала шанувальників зберігати довіру до людей, незважаючи на зраду.

«Хоча наші рани залишаються відкритими в новому році, час має руки хірурга. Навіть якщо хтось зрадив нас, ми маємо продовжувати довіряти. Перед приниженням продовжуйте цінувати себе. Тому що добрих людей більше, ніж непорядних. Меншість залишає нас, і більшість залишається з нами. Наші сльози не марна трата часу, вони зрошують землю, на якій народиться майбутнє, і роблять нас людянішими, щоб, незважаючи на розбите серце, ми могли продовжувати любити», – написала Шакіра.

Про розставання зіркової пари було оголошено у червні минулого року. ЗМІ повідомляли, що співачка дізналася про зради, після чого футболіст переїхав до своєї старої квартири. У листопаді співачка та футболіст досягли домовленості про умови опіки над двома спільними синами, які проживатимуть з матір'ю в Майамі.

Шакіра та Піке познайомилися у 2010 році на зйомках кліпу на пісню Waka, Waka, яка була гімном чемпіонату світу з футболу у ПАР. Пара не перебувала в офіційному шлюбі.

Читайте також: Алек Болдвін із дружиною та сімома дітьми емоційно відреагував на звістку, що стане дідусем

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: