Шакіра з чоловіком-зрадником публічно з'ясовують стосунки: подробиці

Подружжя має двох синів
фото з відкритих джерел

У бесіді з глянцевим виданням Шакіра зізналася, що їй зараз неймовірно важко

Влітку цього року стало відомо, що після 10 років стосунків знаменитий футболіст Жерар Піке та відома на весь світ співачка Шакіра розлучаються. З чуток, причиною розриву стали зради футболіста. Деякий час зірки ніяк не коментували ситуацію, але нині співачка дала відверте інтерв'ю виданню Elle, в якому розповіла про те, що відбувається.

У бесіді Шакіра зізналася, що їй зараз неймовірно важко: папараці цілодобово чергують біля її будинку, вона бореться за опіку над дітьми, а також намагається розібратися зі справою за несплату податків.

Зраду і розрив із Піке докладно зірка коментувати не стала, але заявила, що заради їхнього спільного майбутнього їй довелося залишити кар'єру. «Один із нас двох мав чимось пожертвувати. Або він розірве свій контракт з «Барселоною» і переїжджає зі мною до США, де я будую кар'єру – чи це доведеться зробити мені. Один мав докласти цього зусилля і принести цю жертву. І я це зробила. Я поставила свою кар'єру на другий план і переїхала до Іспанії, щоб підтримати його, щоб він міг грати у футбол. Це була моя жертва заради кохання», – сказала Шакіра.

Піке не згоден із цією заявою і вважає, що так колишня кохана мстить йому. Як повідомляє видання Marca Magazine, футболіст сердиться на Шакіру і вважає, що вона грає на публіку і хоче, щоб усі навколо думали про неї як про жертву в цій ситуації.

«Всі, хто знає Жерара особисто, навіть не сумніваються, що він чудовий батько. Він завжди поєднував професійний спорт із турботою про свою родину. Він водить синів до школи, на позакласні заняття, їздить у поїздки та проводить із ними весь час, коли не працює», – додало джерело.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: