Алек Болдвін із дружиною та сімома дітьми емоційно відреагував на звістку, що стане дідусем

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Старша дочка актора чекає на первістка

Велика родина голлівудського актора Алека Болдвіна дуже емоційно відреагувала на новину, що скоро у звідної сестри малюків очікується поповнення, а сам актор вперше стане дідусем. Велика родина привітала старшу доньку Алека від шлюбу з Кім Бейсінгер, 26-річну Айрленд Болдвін, з вагітністю.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Дружина актора Гіларія поділилася на своїй сторінці в Instagram відео. в якому одна з дочок артиста розповідає братам і сестрам, що скоро вони стануть тітками та дядьками. «Від усіх цих схвильованих маленьких дядьків і тіточок, дідуся Алека і бабусі... Ми дуже раді за вас, Айрланд і Андре... Не можемо дочекатися зустрічі з маленьким малюком», – йдеться в повідомленні під відео.

Про те, що скоро у Айрленд та її бойфренда, музиканта RAC буде первісток, стало відомо кілька днів тому. Про це пара розповіла у своїх соцмережах. Старша дочка Болдвіна опублікувала в соцмережі знімок УЗД і підписала фото привітаннями своїм підписникам із Новим 2023-ім роком.

Айрленд та її хлопець зустрічаються близько року. У коментарях до допису її привітали з такою гарною новиною доньки Брюса Вілліса. Румер Вілліс нещодавно повідомила, що також чекає на первістка.

Читайте також: Вакарчук відверто розповів про маленьких доньку та сина

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: