Брат зниклого в горах актора Джуліана Сендса припустив, що його вже немає в живих

Актор – досвідчений мандрівник
фото з відкритих джерел

13 січня британський актор перестав виходити на зв'язок

Популярний актор, зірка фільмів «Готем» та «13 друзів Оушена» Джуліан Сендс зник безвісти у горах Південної Каліфорнії. Пошуки актора тривають вже майже два тижні.

Видання People пише, що наземні та повітряні пошуки продовжуються, хоча погана погода їх ускладнює. «Наразі містера Сендса не знайшли, і жодних доказів його нинішнього місцезнаходження виявлено не було. Пошуки будуть продовжені, якщо дозволять погодні умови та стан грунту», – повідомили у департаменті шерифа.

Брат актора Нік Сендс у розмові з пресою припустив, що, на його думку, Джуліан загинув. «Він ще не оголошений «зниклим безвісти, імовірно мертвим», але в глибині душі я знаю, що його більше немає, – сказав Нік Craven Herald & Pioneer. – У його дусі було б вийти звідти живим і довести, що я не правий». Актор – досвідчений мандрівник. На початку 1990-х він подорожував гірським хребтом Анд, потрапивши у шторм на висоті понад 20 000 футів і зумів вибратися звідти.

Джуліан Сендс знявся більш ніж у 150 фільмах та серіалах. Він зіграв головну роль в картині Джеймса Айворі «Кімната з виглядом», де також знімалася Хелена Бонем Картер. Крім того, Сендс відомий з робіт у фільмах «13 друзів Оушена», «Поля смерті», «Експромт», а також у серіалах «24 години», «Декстер», «Готем» та іншим.

Нік Сендс каже, що гора Балді була одним із улюблених місць Джуліана. Це найвища вершина в горах Сан-Габріель та популярний маршрут для піших прогулянок, який знаходиться за годину їзди від центру Лос-Анджелеса. Часто вона виявлялася смертельно небезпечною через нестійкий ґрунт після сильних опадів.

Читайте також: Названо ім'я найкрасивішого чоловіка у світі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: