Дружина Сенцова повідомила, що син, який народився у США, отримав українське громадянство

Вероніка Вельч родом із Івано-Франківська
Фото: соцмережі Вероніки Вельч

Відповідні документи їм вручила амбасадорка України у США Оксана Маркарова

Відомий режисер Олег Сенцов, який з початком повномасштабної війни вступив у ряди ЗСУ, в жовтні став вчетверте татом. Його дружина, юристка в американській компанії Вероніка Вельч, з якою кінодіяч-захисник одружився у липні цього року, народила хлопчика. Вона повідомила, що їхній син Дем'ян набув українського громадянства. Відповідні документи їм вручила амбасадорка України у США Оксана Маркарова.

«Наш син народився далеко від дому, а його тато зараз на війні. Наша чудова пані посол вручила Дем'янчикові довідку про набуття українського громадянства, і ми стали ближчими до дому й до перемоги», – написала Вельч на своїй сторінці в соцмережі.

Олег і Вероніка разом більше року, а в липні 2022-го пара одружилася. І для Вельч, і Сенцова це другий шлюб. Режисер має доньку Аліну та сина Владислава від першої дружини Алли, з якою розлучився у 2016 році, та доньку Емму від журналістки Юлії Бабич. У 18-річного син Сенцова діагностували аутизм. Про народження третьої дитини – дочки Емми – Сенцов повідомив у лютому 2021 року. З її матір'ю, українською поетесою Юлією Бабич Сенцов зустрічався кілька місяців. Про вагітність Бабич дізналася вже після розставання.

Вероніка Вельч родом із Івано-Франківська, вона кандидат політичних наук, директор з адвокації американської компанії зі зв'язків із громадськістю Ridgley Walsh, координатор проекту «Євромайдан SOS». Перший чоловік Вельч – колишній координатор руху «Чесно», політичний консультант Андрій Круглашов. У колишнього подружжя є спільна дитина.

Читайте також: Захисник Олег Сенцов показав яблуневий сад, у якому нема кому зібрати врожай

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: