Найбагатша співачка світу вдруге стала мамою

Ріанна
фото з відкритих джерел

У 35-річної Ріанни і її 34-річного чоловіка, репера ASAP Rocky, народилася донька

Відома американська співачка Ріанна, яка вагітність не завадила їй виступити на Супербоулі, вдруге стала матір'ю. Про це пише видання Media Take Out 10 серпня, посилаючись на джерела, близькі до знаменитої пари.

У 35-річної артистки і її 34-річного чоловіка, репера ASAP Rocky, народилася донька.

Найбагатша співачка світу вдруге стала мамою фото 1

За даними ЗМІ, співачка народила гарну й здорову дівчинку. Обидві - і мама, і малюк - почуваються чудово та набирають сил в особняку Ріанни та ASAP Rocky в Лос-Анджелесі.

Подруга співачки розповіла журналістам, що новонароджена дитина є копією своєї зіркової матері. За її словами, дівчинка має дуже схожі риси з Ріанною, включаючи навіть світлі очі.

Повідомлення про народження доньки Ріанни вийшло в світ незабаром після того, як бренд співачки Savage Fenty представив колекцію одягу для вагітних. Сама артистка є обличчям рекламної кампанії.

Раніше повідомлялося, що 1 липня співачка Ріанна встановила рекорд на музичній платформі Spotify. Вона стала першою виконавицею в історії сервісу, 10 пісень якої набрали 1 мільярд прослуховувань.

Нагадаємо, що співачка Ріанна виклала в соцмережу відверту фотосесію. 35-річна виконавиця представила кадри, які були зроблені, за її словами, під час першої вагітності. Відверту зйомку Ріанна присвятила красі материнства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: