Радник Зеленського закрутив роман з екс-«віагрою» Мішою Романовою

Романова: Я готова кричати на весь світ про те, що в мене найкращий коханий у світі
фото з відкритих джерел

Роднянський-молодший минулого року розлучився із дружиною – російською актрисою, зіркою серіалу «Ранетки»

Співачка Міша Романова зустрічається з сином продюсера Олександра Роднянського та радником президента Володимира Зеленського з економічних питань Алексом Роднянським. Про це пише ТаблоID, посилаючись на інформацію з власних джерел.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Misha Romanova (@misharomanova)

На початку цього року Романова вихвалялася коштовною каблучкою від коханого, імені якого досі не оголосила. Тоді вона казала, що вони разом уже півтора року. «Я готова кричати на весь світ про те, що в мене найкращий коханий у світі. Саме ти радуєш мене день у день, саме ти надаєш мені сил, коли здається, що гірше бути не може. Я ніколи не втомлюся дякувати цьому життю за тебе, тому що ти – мій найкращий подарунок», – написала співачка в Інстаграм.

Олександр Роднянський-молодший – вчений-економіст, автор численних наукових статей. Доктор економічних наук, професор Кембриджського університету. З 2020 року обіймає посаду радника президента України Володимира Зеленського з економічних питань.

Раніше «Главком» писав, що в червні минулого року стало відомо про те, син  Роднянського розлучився із дружиною – російською актрисою, зіркою серіалу «Ранетки». Про це в інтерв'ю заявила сама Яніна Студіліна. Сім'я довгий час жила за кордоном, але, за словами Яніни, вона відчувала, що випадає з професії. І почала їздити до Москви на зйомки, що не дуже подобалося чоловікові. Російська преса писала: «Добила» ці багаторічні відносини частково й російська спецоперація в Україні». Пізніше Роднянський-старший публічно відреагував на деякі провокаційні заяви Студіліної з приводу розлучення. 

Олександр Роднянський додав, що розлучення – непроста подія у житті будь-якої родини, але «Яніна – мама моєї прекрасної внучки, тому завжди буде частиною нашої родини». Колишнє подружжя має спільну доньку Ганну.

Міша Романова виховує 4-річного сина Мартіна. Його хрещеним батьком кілька років тому став співак Макс Барських. На початку кар'єри Міша Романова і Макс Барських жили разом. Тоді вони переїхали до Києва з Херсона для вступу до академії естрадного та циркового мистецтва. Майбутні зірки ділили одну квартиру, за словами Романової, як сусіди. Пізніше співачка зізналася в одному з інтерв’ю, що у неї був роман з Барських, проте зараз їх пов'язує тільки дружба.

Читайте також: Даша Астаф'єва прокоментувала чутки про свою вагітність

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: