Російська журналістка публічно назвала рашиста Пєвцова «просто дурною людиною»

фото з відкритих джерел

Радіведуча Ксенія Ларіна заявила, що її однокурсник ніколи не був розумним

Ксенія Ларіна, відома російська журналістка, яка довгі роки працювала на радіостанції «Эхо Москвы», а нині виїхала з Росії та проживає в Португалії, охарактеризувала російського актора Дмитра Пєвцова як людину, яка «ніколи не вирізнялася розумом».

Ларіна колись навчалася разом із Пєвцовим, який виступає на підтримку повномасштабного вторгнення РФ в Україну і Путіна. Актор від перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну бере участь у пропагандистських концертах на підтримку кремлівського агресора та їздить з пропагандистськими виступами по окупованих українських містах. 

«Пєвцов просто дурна людина. Давайте скажу просто. На жаль, серед людей, які сьогодні зигують на всіх майданах... Це мій особистий висновок. Ну, про Пєвцова я скажу, що він ніколи не вирізнявся великим розумом. Але це теж не відкриття. Він сам завжди говорив: «Я мало читав, я дурний». Він завжди зізнавався в цьому», – розповіла Ларіна в інтерв’ю Дмитру Гордону.

Раніше «Главком» писав, що продюсер Олександр Роднянський озвучив причини, які, на його думку, змусили відомих російських артистів підтримати напад Росії на Україну. «Пєвцов – чистий приклад незамутненого ідіотизму. Такий класичний, медичний. Можна показувати у медичному студенту. Ось ідіот просто, – заявив продюсер про актора. – Власне, це було відомо для тих, хто працює у кіно. Але, буває, в артистів знаєте, трапляється».

Читайте також: У Росії скасовано ще один концерт Ані Лорак: співачку хочуть визнати іноагентом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: