Продюсерка Мозгова показала нагороду від Залужного

фото з відкритих джерел

Продюсерка подякувала Залужному та зазначила, що бачить його очільником держави

Українська продюсерка Олена Мозгова розповіла, що колишній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нагородив її почесною відзнакою. Вона отримала нагрудний знак «За сприяння війську». Про це продюсерка повідомила у Facebook.

«Багато яких відзнак я маю.. ніколи не мала це за самоціль, ніколи не хотіла і навіть відмовлялась від звань та регалій. Але цю нагороду виставлю на показ... бо дуже цінна, бо людина, яка її дала дуже шанована мною, бо для мене це дійсно велика честь», – написала Мозгова.

Продюсерка Мозгова показала нагороду від Залужного фото 1

Продюсерка подякувала Залужному та зазначила, що бачить його очільником держави.

«Рівень довіри зафіксований на відмітці 94%... але він поки не хоче і не бачить себе у цій ролі. Тому вангую, що будемо ще його просити стати у керма», – йдеться у пості.

Нагадаємо, що Олена Мозгова 18 листопада заявила, що в Україні мало знають співачку, яку вона вважає найкращою.

На думку Мозгової, Примадонна Національної опери та Народна артистка України Людмила Монастирська безсумнівно є найкращою співачкою не тільки на Батьківщині, а й за її межами.

Раніше Мозгова емоційно звернулася до колег, обурившись їхніми хвастощами. Вона вважає, що вихвалятися грамотами, медалями та орденами за допомогу ЗСУ – це совок головного мозку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: