Актор та військовий Дмитро Лінартович згадав, як його підтримав Залужний після поранення

Молодший лейтенант ЗСУ, український актор театру, кіно та дубляжу Дмитро Лінартович
фото з відкритих джерел

Дмитро Лінартович: «Валерій Федорович завжди цікавиться кожним воїном, який на межі і який діє в надлюдських обставинах»

Молодший лейтенант ЗСУ, український актор театру, кіно та дубляжу Дмитро Лінартович розповів, як його підтримав головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, коли він був тяжкопораненим. Про це актор написав у своєму Facebook.

«Перетелефонував пан Генерал. Валерій Федорович завжди цікавиться кожним воїном, який на межі і який діє в надлюдських обставинах. Ми його біль. Україна – Ненька в його серці. Історія довела справжність. Робіть потрібний вибір у доленосний час для України», – розповів Дмитро Лінартович.

Актор та військовий Дмитро Лінартович згадав, як його підтримав Залужний після поранення фото 1
фото: Дмитро Лінартович/Facebook

Як повідомлялося, актор Дмитро Лінартович, зірка фільмів «Толока» та «Обмін», який отримав тяжке поранення у бою за місто Соледар, розповів в інтерв'ю для ютуб-канала Ukrainian Witness, як з ним сталася трагедія.

Нагадаємо, за словами Лінартовича, 24 лютого він записався до тероборони Києва, після чого пройшов спеціальну підготовку і його направили в Херсонську область, а потім у Бахмут і згодом в Соледар.

Раніше повідомлялося, що на фронті загинув Володимир Федінчук – актор Коломийського академічного драматичного театру імені Озаркевича, Рівненського академічного музично-драматичного театру, учасник народного ансамблю танцю «Сварга».

Читайте також: Актору та військовому Дмитру Лінартовичу – 45: біографія Заслуженого артиста

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: