Самих не нудить? Мозгова емоційно звернулася до колег, обурившись їхніми хвастощами

Олена – колегам: Вам не соромно за свої «значні» заслуги?
фото з відкритих джерел

Олена Мозгова вважає, що вихвалятися грамотами, медалями та орденами – це совок головного мозку

Продюсерка та дочка легендарного музиканта Олена Мозгова на своїй сторінці в соцмережі опублікувала гнівний допис, обурившись тим, що її колеги публічно виставляють фото грамот і нагород за підтримку ЗСУ. Мозгова вважає, що за подібні публікації має бути соромно.

«Коли я бачу, як шоу-бізнес викладає свої грамоти, медалі й ордени за допомогу армії, за вагомий внесок, за самовіддану працю на... Фу! Вас самих від себе не нудить, орденоносці-грамотоносці? Народні, заслужені, простужені, навіщо вам усе це? Навіщо ви це публікуєте? Вам не соромно за свої «значні» заслуги? Совок головного мозку», – емоційно звернулася до колег Олена.

Раніше «Главком» писав, що співак Віталій Козловський потрапив у скандал через вручення йому від президента Зеленського ордену «За заслуги» ІІІ ступеня. На виконавця посипався шквал критики – артисту згадали виступ у Росії на 9 травня кілька років тому.

Колега Козловського – Анжеліка Рудницька публічно висловила розчарування: «Ще один «герой» української музики – Віталій Козловський. Я з болем і жалем говорю про цих людей, бо ми разом виростали і формувалися. Співали на одній сцені, реготали в одних гримерках, сумували разом. І зараз для мене ці артисти нічим не кращі, від тих, що співають в Росії. У 2018 році Віталій Козловський на День перемоги в Москві виступав. Владу це не зупинило, і вони йому теж дали орден».

Анжеліка пригадала також, що в 2017 році виконавець їздив з квітами до ексмера Слов'янська Нелі Штепи, яка підтримала окупантів. Співак заявив, що його вразила її особиста історія, однак після шквалу критики видалив світлину з соцмережі. Сам виконавець емоційно прокоментував слова Рудницької.

Читайте також: Гучний скандал на Євробаченні. Від Чехії їде росіянка

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: