Галкін показав Меладзе, як треба відповідати на привітання «Слава Україні!» (відео)

фото з відкритих джерел

Сам Валерій Меладзе, тим часом, заявив, що він поза політикою

Російський гуморист Максим Галкін, який публічно засуджує війну в Україні, під час свого вступу в Дубаї виголосив зі сцени «Героям слава!» Відео, зняте на телефон когось із глядачів, шириться мережею.

«Мене просять бути нейтральним. Як я можу бути нейтральним? Уже ні», – почав один з концертних номерів Галкін зі сцени. Із зали зразу ж прилетіло дзвінке: «Героям слава!» «Я просто не чую. Що? – під оплески сміючись перепитав артист. «Слава Україні!» - знову потеліло з глядацької зали. Галкін відразу ж відповів: «Героям слава!»

Нагадаємо, кілька днів тому в тому ж таки Дубаї відбулася новорічна вечірка, де разом із іншими зірками шоу-бізнесу РФ виступав російський співак Валерій Меладзе, який багато років прожив в Україні. Глядач із зали підійшов до нього з закликом: «Слава Україні!», на що Меладзе відповів: «Героям слава!». Однак потім злякався і заявив ів мікрофон, що він «поза політикою». Повернувшись в Москву, виконавець написав пост про «близькі народи».

Тим часом відомі українці прокоментували допис Меладзе. Телеведучий Анатолій Анатоліч написав в соцмережі: «Бути Валєрою Меладзе, це називати війну конфліктом, антагонізмом чи навіть спецоперацією. Я, як і Валєра не хочу нікого ненавидіти, просто зневажаю тих, хто є не тим, ким хоче здаватися. Валєра – найсциклівіший  грузин, якого я знаю». А Катя Осадча додала від себе: «Сподіваюся, що тема з Меладзе на концертах у Києві закрита назавжди? І всі шанувальники «танців мотилька» перестануть розповідати, що він за нас і взагалі грузин?» – написала телеведуча на своїй сторінці в соцмережі.

Осадча також розповіла, що артист, котрий регулярно приїздив в Україну з концертами, категорично відмовлявся від інтерв’ю, бо розумів, що на питання на кшталт: «Чий Крим?» в нього немає відповіді.

Читайте також: Арестович вскочив у халепу, вказавши російські рублі джерелом своїх прибутків

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: