Українці смішно тролять пропагандистку Чичеріну, яка вимагає повернутися «в русский мир»

фото з відкритих джерел

Одіозна співачка записала новорічне привітання в дуже сумнівному вбранні

Українці прокоментували привітання одіозної російської співачки Юлії Чичеріної, яка з 2014 року активно підтримує агресію РФ, з Новим роком.

Виконавиця заявила, що «Росія довго терпіла» те, що Захід з неї «робив біомасу», а тепер у українцям один вихід: здатися, а інакше пообіцяла, що ми вимерзнемо «в гулагах», але все одно повернемося «в русский мир, який все переплавить». Російським воякам Чичеріна побажала стати «безсмертними героями». Українці, коментуючи заяву скаженої росіянки, шуткують, що вона забула випити таблетки або випила, але не ті пігулки. «Пізно одягать таку шапочку, коли вже вєтром в голову надуло. Якась бабка-маразматічка з психічними розладами. Вкрала, мабуть, одяг у якоїсь бабці, що та собі «на смерть» відкладала», «А шо за мєха у цьої Анни Карєніной? Секонд?» – пишуть в коментарях інтернет-користувачі. Дехто взагалі переплутав Чичеріну з «братом по зброї» Охлобистіним: «А може це дійсно Охлобистін, тіко без окулярів?», «Думала мені одній так здалося».

Телеведучий Андрій Бєдняков теж потролив пропагандистку. Він опублікував дитяче фото, на якому позує в точно такій шубі, як і затята ура-патріотка. «Перед тим, як зрівняти мій будинок з землею в Маріуполі, вона все-таки забрала мою шубу», – написав Андрій у соцмережі. Раніше «Главком» писав, що ведучий на своїй сторінці в соцмережі повідомив, що окупанти знесли в Маріуполі будинок, де мешкала його родина.

Раніше «Главком» писав, що Чичеріна скоїла злочин в українському Енергодарі, який її спільники зафіксували на камеру і виклали в інтернет. Рашистка перед своїм концертом для російських окупантів у місті зняла прапор України, який був закріплений над мерією міста. Свій вчинок співачка пояснила тим, що не бажає виступати під прапором країни, яка «пов'язана з військовими злочинами». Те, що трапилося, викликало бурхливу реакцію в соцмережах.

Читайте також: Галкін показав Меладзе, як треба відповідати на привітання «Слава Україні!» (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: