Приходько розгнівалася на лікарню, в якій відмовилися допомогти її сину

До хірурга Приходько немає жодних претензій, лише до лікарні та рецепції
фото: instagram/prykhodko_official

Співачка Анастасія Приходько розповіла про неприємну історію, яка сталася з нею та її маленьким сином

Відома українська співачка Анастасія Приходько заявила, що в одній із київських лікарень не зробили операцію її трирічному сину, а просто проігнорували. Про це вона розповіла в Instagram.

Приходько розповіла, що приїхала з Лукою у відділення термінової допомоги. Лікарі направили дитину до хірурга, який призначив операцію. Тоді медики попросили співачку почекати 40 хвилин, але до неї ніхто не прийшов. Співачці сказали на рецепції, що ніхто не знає, де зараз перебувають медсестри. До хірурга Приходько немає жодних претензій, лише до лікарні та рецепції. 

«На жаль, операція не відбулась. Дитина зараз спить, тому що дуже втомилася, дуже маленький. Переді мною ніхто не вибачився, сказали, що нічого не можуть зробити. Ганьба такій лікарні, ганьба всім, хто брав участь і навіть не підняли свою дупу, щоб якось порухатися та знайти медсестер. Вони просто сказали, що не можуть до них додзвонитися», – каже співачка.

Анастасія Приходько розповіла, що знайшла іншу лікарню. Вона вже записалася на прийом та поїде з сином робити операцію.

Нагадаємо, що нещодавно українська співачка Анастасія Приходько висловила свою критику в адресу Віри Брежнєвої та Світлани Лободи.

Головний аспект, який викликає обурення у співачки, – це те, що Лобода та Брєжнєва продовжують співати російськомовні пісні під час концерті за кордоном, при цьому тримаючи в руках український прапор. Крім цього, Приходько вважає, що спроби адаптувати свої попередні хіти під новий контекст є проявом слабкості для артиста.

До того ж Приходько розповіла, що наразі перестала їздити в зону бойових дій і зізнається, що відмовляється виступати перед українськими військовими в зоні «ризику». 

Співачку запросили виступити під Бахмутом, але вона відмовилася їхати на фронт і проводити там зустрічі. Приходько вважає, що якби з нею щось сталося, вона не знає, кому були б потрібні її троє дітей.  

Читайте також: «Що вона робитиме, коли мобілізують її сина?» Приходько відреагувала на пропагандистські заяви Повалій

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: