«Що вона робитиме, коли мобілізують її сина?» Приходько відреагувала на пропагандистські заяви Повалій

Співачка не залишилася осторонь проросійських заяв Повалій
Фото: Instagram Анастасії Приходько

Співачка наголосила на тому, що всі зрадники рано чи пізно почнуть благати пробачити їх

У своїх Instagram story співачка Анастасія Приходько жорстко прокоментувала заяви Таїсії Повалій щодо бездуховності українці та любові до Росії.

У своїх висловлюваннях Анастасія Приходько вирішила не стримуватися і використала нецензурну лексику. Співачка наголосила на тому, що всі зрадники рано чи пізно почнуть благати пробачити їх і намагатимуться знову зробити кар’єру в Україні. 

Окрім того, виконавиця згадала за сина Таїсії Повалій Дениса, якого вона залишила в Україні. 

«Ти ще на коліна встань..... Запам'ятайте це!!! І ніколи не пробачайте, вони всі почнуть колись лізти назад та благати їх пробачити.... Але на мою думку їй шлях до України закритий назавжди... А до речі де її син? Вона ж його тут залишила, а що вона буде казати коли його мобілізують?» – написала Приходько.

Анастасія Приходько не стримувала емоції
Анастасія Приходько не стримувала емоції
фото: скріншот Instagram story Анастасії Приходько

Нагадаємо, раніше Таїсія Повалій заявляла, що її країна тепер - Башкорстан. Днями у російських містах Уфа та Кемерово пройшли пропагандистські фестивалі, які оспівували російське вторгнення в Україну та «русскій мір». 

В обох взяла участь і співачка Таїсія Повалій, яка з початком повномасштабного вторгнення висловлювалася у підтримку дій Росії. Свою любов та підтримку Росії, а також негативне ставлення до України Повалій висловила на двох пропагандистських музичних фестивалях в Уфі та Кемерево.

 Так, в Уфі на фестивалі «Честь героям», який прославляв російських військових, Повалій подякувала Росії. «Хотілося би подякувати моїй улюбленій країні, великій країні. Росія, я люблю тебе», – сказала співачка перед виступом. Згодом вона дала інтерв'ю, у якому назвала українців «бездуховними».

«У наш час треба патріотичні пісні. Чим більше на нас хочуть посягнути, тим більше ми маємо єднатися. Ці пісні вирощують молодь,яку не можна підкупити. Коли був переворот в Україні, я там жила. Я знаю на своєму досвіді, як це складно. Людям не вистачає духовного виховання», – сказала Повалій. 

На гала-концерті конкурсу «ПесниZаРодину» у Кемерово Таїсія Повалій співала про любов до Росії на фоні знаку Z та танцівниць у кокошніках.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: