Олена Зеленська одягла на важливу зустріч у Давосі особливу брошку

Дружина президента зустрілася із засновником Всесвітнього економічного форуму Клаусом Швабом
фото з відкритих джерел

Символічну прикрасу Олена прикріпила до жакету

Олена Зеленська взяла участь у відкритті Всесвітнього економічного форуму у швейцарському Давосі. Вона зустрілася з німецьким економістом і засновником Всесвітнього економічного форуму Клаусом Швабом. Про це вона повідомила у соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

«Всесвітній економічний форум у швейцарському Давосі розпочався на тлі страшного російського удару по Дніпру. Під час зустрічі з засновником і виконавчим головою ВЕФ проф. Клаусом Швабом розповіла про ситуацію в Україні. Торік війна Росії в Україні вже була одним із головних питань порядку денного на саміті учасників Всесвітнього економічного форуму», – написала Олена Зеленська.

«Переконана, що бізнес усього світу, який зібрався на форум, не може не розуміти загальної загрози російського тероризму та необхідності допомоги Україні – принаймні в тому, у чому може допомогти бізнес: у відбудові. Мусимо відновити – і обов’язково відновимо – не лише дім у Дніпрі, але й сотні таких, понівечених Росією, будинків, лікарень, шкіл», – додала перша леді.

Для зустрічі Зеленська обрала знаковий аксесуар – золоту брошку у формі карти України роботи українського бренду Gasanova. Символічну прикрасу Олена прикріпила до жакету. Брошку прикрашає один камінчик, який розташований у Донецьку – це рідне місто дизайнерки Ельвіри Гасанової.

З цією коштовністю перша леді України вже не вперше зявляється на офіційних заходах. Брошку можна побачити на костюмі Зеленської, коли та брала участь у відкритті Варшавського безпекового форуму, де виступила з промовою, в якій говорила про нинішню світову підтримку України.

До слова, Олена Зеленська для офіційних візитів час від часу обирає і костюми від українського бренду Gasanova. Зокрема, одна з робіт дизайнера була на Олені під час зустрічі з дружиною президента Франції. Цей бренд заснований Ельвірою Гасановою у 2014 році. Візитними картками марки є сукні із кристалами. Вартість костюмів – від 20 тисяч гривень.

Читайте також: Зеленська в інтерв'ю CNN пояснила, чому росіянам не вдається досягти однієї з головних цілей

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: