Помер Волтер Коул – найстаріший у світі трансвестит

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Нічний клуб Darcelle XV Showplace, який відомий американець відкрив понад 50 років тому, опублікував заяву

Американець Волтер Коул, більш відомий як трансвестит, який десятиліттями виступав у ролі Дарсель XV, а також – безстрашний захисник спільноти ЛГБТК, помер в Портленді, штат Орегон. Йому було 92 роки.

Коул народився 1930 року і виріс у портлендському районі Ліннтон. Він служив у збройних силах США і був демобілізований наприкінці 1950-х років, згідно з веб-сайтом клубу. Попрацювавши в кав'ярні та джаз-клубі, Коул купив приміщення, в якому відкрив розважальний заклад. Клуб, який свого часу став культурною установою Портленда, у 2020 році був внесений до Національного реєстру історичних місць.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Darcelle XV Showplace (@darcellexvshowplace)

Нічний клуб Darcelle XV Showplace, який Дарсель відкрив понад 50 років тому в центрі Портленда, опублікував у соцмережі заяву, в якій висловив жаль з приводу смерті Волтера: «Ми просимо про конфіденційність і терпіння, оскільки кожен переживає і тужить за своїм і власним темпом».

Коул використовував жіночі займенники під час виступів, але чоловічі – за лаштунками. Книга рекордів Гіннеса в 2016 році назвала Дарселл XV найстарішою виконавицею драг-шоу у світі. Darcelle XV Showplace, яким вона володіла, є «найдовшим драг-шоу на Західному узбережжі», йдеться у запису Книги рекордів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Darcelle XV Showplace (@darcellexvshowplace)

Згідно з дописом клубу в Iнстаграм, майбутні шоу в кабаре «відбудуться за розкладом згідно з бажанням Дарселл».

Читайте також: Продовження скандалу. Співачка, яка звинуватила Потапа у домаганнях, заявила, що є й інші жертви

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: