Співачка Вера Брежнєва змінила ім’я та стала брюнеткою

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співачка презентувала україномовну пісню

Співачка Віра Брежнєва презентувала україномовну композицію «Такi ми люди». У відео співачка постала у новому образі: світле довге волосся змінила на темне каре.

«Я дуже глибоко зазирнула в себе за минулий рік, сьогодні я відчуваю себе по-іншому і все тепер інше. Пісня та відео «Такі ми люди» є віддзеркаленням цих змін. Та нагадування для усіх, хто через різні обставини міг зневіритися – суперсила всередині нас самих», – прокоментувала відео співачка. Тепер артистка виступає під псевдонімом Vera.

Раніше «Главком» писав, що ЗМІ знайшли елітний будинок, який Меладзе та Брежнєва продають під Москвою. Величезний триповерховий будинок площею 700 квадратних метрів, що розташований в елітному селищі, з'явився на одному з сайтів з продажу нерухомості. Про власників не йдеться, але в інтер'єрах вгадується колишнє гніздечко продюсера та екссолістки гурту «ВІА Гра».

Шанувальники артистки пам'ятають, як Віра Брежнєва кілька разів детально розповідала про ремонт, а також демонструвала шикарну люстру у вітальні. Цікаво, що в оголошенні спочатку написано, що будинок хотіли здавати, але тепер продають.

Читайте також: У новій серії «Сімпсонів» поховали Путіна та висміяли його довгий стіл

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: