Помер британський актор Пол Грант, відомий ролями у «Гаррі Поттері» та «Зоряних війнах»

Актора було знайдено поліцією непритомним біля вокзалу Кінгс-Крос у Лондоні
фото з відкритих джерел

Актора було знайдено поліцією непритомною біля вокзалу Кінгс-Крос у Лондоні

Помер британський актор Пол Грант, відомий ролями у фільмах «Зоряні війни» і «Гаррі Поттер». На момент смерті йому було 56 років.

Грант, чий зріст становив 132 сантиметри, найбільш відомий за участю в культовій франшизі «Зоряні війни». Також він виконав роль гобліна у фільмі «Гаррі Поттер та філософський камінь».

Актора було знайдено поліцією непритомним біля вокзалу Кінгс-Крос у Лондоні. «Нам зателефонували о 14:08 у четвер, 16 березня, щоб повідомити про інцидент. Ми відправили бригаду швидкої допомоги та медика на машині швидкого реагування. Ми надали допомогу чоловікові на місці та у пріоритетному порядку доставили його до лікарні», – розповів представник лондонської служби швидкої допомоги. Пізніше лікарі констатували смерть мозку і 19 березня Гранта відключили від апарату життєзабезпечення. Сім'я не почала розкривати причину смерті актора. У 2014 році він зізнався, що мав проблеми з алкоголем і наркотиками.

Смерть актора підтвердила його дочка Софі Джейн Грант у коментарі Sky News. «Моє серце розбите. Жодна дівчинка не заслуговує на те, щоб у неї забрали батька. Його добре знали і любили. Він пішов занадто рано», – сказала вона.

Читайте також: Учителя, який вважає себе жінкою, відсторонили від роботи через гіганські штучні груди

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: