Зірка Голлівуду Крістіна Річчі розповіла, як її примушували зніматися в еротичних сценах

У тій секс-сцені, через яку на акторку хотіли подати до суду, їй не довелося зніматися
фото з відкритих джерел

Коли акторка попросила змінити неприйнятний момент у сценарії, їй почали загрожувати судом

Голлівудська акторка Крістіна Річчі у шоу The View розповіла, як продюсери проекту загрожували їй судовим позовом після того, як вона відмовилася зніматися у сцені сексуального характеру. За словами актриси, раніше кінокоманди не дбали про комфорт артистів і думали лише про свою вигоду. Але вона вважає, що ситуація в кіноіндустрії змінилася на краще.

Крістіна в шоу поділилася історією, як на початку своєї кар'єри їй не захотілося зніматися в секс-сцені певним чином. Коли вона запропонувала творцям фільму, назва якого вона вирішила не згадувати, змінити цей момент у сценарії, їй почали загрожувати судом.

Зараз ситуація, за словами акторки, змінилася: «Жінки можуть сказати «я не хочу зніматися у цій сцені» або «я не збираюся роздягатися». Вони можуть встановлювати собі межі. Нам цього не дозволяли». Вона зрозуміла це, коли знялася у серіалі «Шершні» від Showtime. За словами Річчі, творці проекту дуже акуратно підходили до зйомок еротичних сцен, і вони постійно цікавилися акторами, чи все їх влаштовує: «Після розмов, які велися на знімальному майданчику про близькість та комфорт людей, я вперше зрозуміла, що все дійсно змінилося, і жінкам тепер дозволено говорити «мені некомфортно».

До слова, у тій секс-сцені, через яку на акторку хотіли подати до суду, їй не довелося зніматися. Продюсери не стали подавати на неї до суду і навіть перепросили.

Читайте також: Померла одна з найбагатших жінок Британії – очолювала імперію з виробництва секс-товарів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: