Учителя, який вважає себе жінкою, відсторонили від роботи через гіганські штучні груди

фото з відкритих джерел

Педагог носить зухвалий образ лише на роботі, вдома ж він – звичайний чоловік

У Канаді вчителя середньої школи Кайла Лем'є, який вважає себе жінкою, було відсторонено від викладання і відправлено у відпустку, тому що він носить величезні фальшиві груди. Про це повідомляє New York Post.

Вчитель, який викладає в школі трудове навчання, привернув до себе міжнародну увагу у вересні 2022 року після того, як у соцмережі з'явилося кілька зображень та відеороликів, якими поділилися у Snapchat учні середньої школи Oakville Trafalgar High School.

У роликах показана жінка з довгим світлим волоссям у велосипедних шортах, що обтягує топі та величезними грудьми. Керівництво школи стало на бік Лем'є, коли піднялася хвиля обурення з боку батьків. Однак ті продовжували протестувати, бо вчитель носить зухвалий образ лише на роботі. Вдома ж він – звичайний чоловік у джинсах, кросівках та футболці.

Однак у школі його знову підтримали вчителі, заявивши, що той перебуває на стадії переходу. Батьки учнів, тим часом, продовжували домагатися усунення педагога. Нещодавно шкільна рада погодилася розробити політику, яка вимагатиме від педагогів підтримувати «відповідний та професійний» зовнішній вигляд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: