Голлівудська зірка Стівен Сігал, що продався Путіну, виступив із химерною заявою

Сьогодні завдання Сігала: спотворювати факти і вводити в оману людей, які виросли на його фільмах
фото з відкритих джерел

Стівен Сігал – агент впливу Кремля

Стівен Сігал, колись знаменитий голлівудський актор, зірка успішних бойовиків, а нині кремлівський пропагандист під час так званого установчого з'їзду Міжнародного руху русофілів заявив, що вважає себе росіянином.

«Мій батько був російським, і я виріс у російській родині, моя мати також була занурена в російську культуру. Мій батько був освіченою людиною, і ми знали російську літературу, культуру та традиції всіх великих авторів. Я на сто відсотків русофіл і на мільйон відсотків росіянин», – сказав путініст під час збіговиська, яке проходить у Москві.

Нагадаємо, Путін нещодавно нагородив актора орденом Дружби. Відповідний указ було опубліковано 27 лютого на сайті Кремля. У листопаді 2016 року Стівен Сігал став громадянином Росії.

Раніше «Главком» писав, що Сігал приїзжав до Оленівки Донецької області, де росіяни вчинили масове вбивство українських військовополонених. Знімками артиста у місцевій колонії похвалився російський пропагандист Соловйов, який товаришує із Сігалом. Мета візиту путініста на підхваті спочатку була невідома, але потім т.з. глава ДНР повідомив, що Сігал знімає пропагандистський фільм про Донбас.

Минулого року путініст пишно відсвяткував ювілей в одному з московських ресторанів. Полум'яні промови Сігал проголошував англійською. На російську спітчі перекладав телеведучий Соловйов. «Ви – моя сім'я та мої друзі. Ми разом. І у важкі часи, часи ситі та в часи голодні», – переклав один із тостів Сігала. Крім Соловйова на свято завітав цвіт російського пропагандизму – Маргарита Сімоньян із чоловіком Тигранон Кеосаяном, продюсер Віктор Дробиш та актор Олексій Чадов.

ЗМІ припускають, що Стівен продався Путіну не від хорошого життя. За деякими даними він це зробив, щоб ухилитися від судових позовів у США та поправити своє невтішне фінансове становище. Стівен Сігал – агент впливу Кремля. Він досі має шанувальників різного віку по всьому світу. За рівнем популярності у 80-х та 90-х актор нічим не поступався таким зіркам, як Арнольд Шварценеггер, Сільвестр Сталлоне, Жан-Клод Ванн Дамм, Брюс Вілліс та Дольф Лундгрен. Сьогодні завдання голлівудського актора полягає в тому, щоб спотворювати факти і вводити в оману людей, які виросли на його фільмах.

Читайте також: У мережі розпалюється гучний скандал через поведінку Навальної на врученні «Оскара»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: