Демі Мур переїхала до Брюса Вілліса: дружина актора відреагувала

Новина, що акторка переїхала до колишнього чоловіка, неправда
фото з відкритих джерел

Нещодавно в актора діагностували нове невиліковне захворювання

Зарубіжні таблоїди пишуть: Демі Мур переїхала до будинку колишнього чоловіка Брюса Вілліса. Акторка оселилася під одним дахом із екс-чоловіком та його нинішньою дружиною, моделлю Еммою Хеммінг. Демі збирається допомагати Еммі доглядати Брюса, стан якого погіршується з кожним днем.

Нещодавно в актора діагностували нове невиліковне захворювання. «З того моменту, як навесні 2022 року ми оголосили про те, що Брюсу діагностували афазію, хвороба прогресувала. Тепер ми маємо більш конкретний діагноз: лобово-скронева деменція (відома як FTD). На жаль, проблеми зі спілкуванням – лише один із симптомів хвороби, з якою бореться Брюс», – повідомила нещодавно Емма у соцмережах.

«Демі переїхала, і вона не поїде до самого кінця, – повідомляє джерело Daily Mail. – Демі була опорою для сім'ї і сповнена рішучості зробити так, щоб кожен день, що залишився Брюсу на землі, був наповнений любов'ю».

Тим часом новину зі ЗМІ прокоментувала дружина Брюса Вілліса: «Давайте припинимо це на корені. Це так безглуздо. Будь ласка, зупиніться». Подружжя живе разом уже майже 14 років – на рік більше, ніж продовжився минулий шлюб Брюса з Демі.

На Демі Брюс був одружений із 1987 по 2000 рік. У 2009 році він одружився з англійською актрисою та фотомоделлю Емме Хемінг, у них ростуть дочки Івлін та Мейбел.

Читайте також: Дружина Брюса Вілліса звернулася до папараці, які «полюють» за актором

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: