Дочка Моніки Беллуччі у мереживній білизні та чорній фаті з'явилася на обкладинці глянцю

фото з відкритих джерел

Модельна кар'єра Діви Кассель розвивається дуже стрімко

Дочка акторів Моніки Беллуччі та Венсана Касселя Діва продовжує активно розвиває свою модельну кар'єру. Дівчина з'явилася одразу на трьох обкладинках весняного номера модного британського журналу Wonderland.

Зйомки нового випуску видання, присвяченого лайфстайлу, моді та культурі молодих людей, проходили на вулицях Парижа. Для першого образу Діва приміряла мереживне бра та прозору фату з вишивкою від Dior та прикраси Cartier.

На другій обкладинці модель позує в об'єктиві культового фотографа Еллен фон Унверт у чорній сукні з мереживної тканини з каркасною міні-спідницею, також від Dior. У руках Діва тримає парасольку та вінтажну дерев'яну сумку-скриньку. Третім знімком став портрет моделі, знятий через скляні двері.

До слова, модельна кар'єра Діви Кассель розвивається стрімко. До своїх 18 років дочка однієї з культових пар 1990-х встигла з'явитися на кількох обкладинках Vogue: як сольно, так і разом із знаменитою мамою Монікою Беллуччі. Восени минулого року стало відомо, що Діва пробує себе в ролі актриси і незабаром з'явиться на екранах у фільмі італійського режисера Лаури Лукетті «Прекрасне літо».

Тим часом видання Paris Match розсекретило зіркового кавалера Моніки Беллуччі: це неймовірна несподіванка. 58-річна зірка Моніка Беллуччі зустрічається із 64-річним легендарним американським режисером Тімом Бертоном. Моніка Беллуччі чотири роки тому розлучилася із французьким художником Ніколя Лефевром. Раніше актриса 17 років була у стосунках із Венсаном Касселем, від якого має двох дочок. Вони розлучилися у 2013 році. Тім Бертон, у свою чергу, у 2014 році розлучився з актрисою Хеленою Бонем Картер, з якою має двох спільних дітей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: