Раптово стало погано. 73-річного Річарда Гіра екстрено госпіталізували

фото з відкритих джерел

Актор потрапив до лікарні під час відпочинку в Мексиці

Зірка фільмів «Красуня» та «Хатико» потрапив в біду. Річарда Гіра екстрено госпіталізовано. Актор був на відпочинку з сім'єю, коли йому раптово стало погано. Погіршення стану було таким різким, що Гір самостійно, як передають ЗМІ, прийняв рішення якнайшвидше вирушити до найближчого шпиталю.

Лікарі, які провели обстеження, встановили у чоловіка пневмонію і наполягли на тому, щоб 73-річний Річард Гір залишився в лікарні. За повідомленнями ЗМІ, Річард Гір, який отримав дозу антибіотиків, до ранку став почуватися набагато краще.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Alejandra Gere (@alejandragere)

Як пізніше повідомила дружина актора, усі четверо члени родини – вона, актор та двоє маленьких синів захворіли ще напередодні поїздки, але вирішили не скасовувати тур до Мексики.

Раніше «Главком» писав, що колишня дружина Річарда Гіра супермодель Сінді Кроуфорд показала, як виглядає в звичайному житті та шокувала шанульників. 56-річна модель у соцмережі опублікувала короткий ролик із сауни. У кадрі вона топлес грайливо закручує волосся, очевидно, намагаючись уявити, як би вона виглядала, якби вона мала чубчик. Реакція передплатників була, очевидно, не такою, на яку розраховувала модель.

Читайте також: Співачка Адель відмовилася виступати на коронації Чарльза III: реакція короля

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: