Музиканта Олексія Кортнєва, який виступає проти війни в Україні, затримала поліція

фото з відкритих джерел

Артист неодноразово виступав проти війни, яку Росія розвязала на території України

Концерт гурту «Несчастный случай» скасували у Новосибірську. Замість виступу музиканти колективу на чолі з фронтменом Олексієм Кортнєвим потрапили до поліцейської дільниці. Раніше Кортнєв публічно висловлювався проти війни в Україні.

Незадовго до виступу гурту в клубі «Бродячий собака» організатори оголосили про зміну майданчика, повідомивши про це лише тим, хто купив квитки заздалегідь. Перед початком концерту, що не відбувся, на другий майданчик приїхали пожежники і поліція, яким повідомили про задимлення в будівлі. У результаті всіх попросили залишити помешкання, а глядачам повернули гроші за квитки.

«Пожежних ми не бачили, хоча сиділи приблизно до дев'ятої. Зате бачили багато людей у [поліцейській] формі. За цей час нам встигли повернути гроші за квиток, Кортнєв кілька разів звертався до глядачів, обіцяв, що концерт розпочнеться після запуску генератора, але нічого не сталося», – розповіла одна з шанувальниць групи у своєму телеграм-каналі.

Сам музикант у коментарі ТАРС підтвердив, що його затримала поліція, але додав, що нині «інцидент вичерпаний». Концерти гурту «Несчастный случай» почали скасовувати з того часу, як лідер колективу висловився проти війни, яку Росія розвязала на території України. «Відбувається якась жахлива, неймовірна річ у центрі Європи. У 21 столітті. У цивілізованому світі»,– заявив тоді Кортнєв.

Читайте також: Путініст Сосєдов став посміховиськом у мережі, заспівавши на камеру: Собака так завиває

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: