Голлівудська зірка Метт Деймон вперше прокоментував майбутній кінопроект в Україні

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

На кінофестивалі актор з’явився із синьо-жовтним значком

Голлівудський актор та режисер Метт Деймон під час пресконференції на Берлінському міжнародному кінофестивалі прокоментував майбутню роботу в Україні. Про це повідомляє видання Deadline.

Голлівудський актор приїхав на кінофестиваль презентувати документальну кінострічку «Поцілунок майбутнього» про облогу столиці Боснії та Герцеговини Сараєво у 1990-х роках, яку зняв зі своїм другом дитинства – актором Беном Аффлеком, теперішнім чоловіком Дженніфер Лопес.

Запитання про зйомки фільму про сьогоднішні події в Україні Деймону поставили журналісти, назвавши як приклад Шона Пенна, який на тому ж Берлінале презентував свою кінороботу «Суперсила» про Україну.

Деймон зазначив під час спілкування з пресою, що наразі вивчає потенціал можливого проекту про Україну. «Я думаю, що зараз про це знімають багато чудових фільмів. Я впевнений, що у майбутньому їх буде дуже багато. Зараз у нас нічого немає… Хоча насправді ми вже досліджуємо потенціал, але це на ранніх стадіях», – розповів Метт Деймон.  

«Я думаю, що зараз про це знімають багато чудових фільмів. Я впевнений, що в майбутньому їх буде ще багато, багато. Наразі ми нічого не маємо. Хоча насправді досліджуємо, але це на ранніх стадіях», – додав Деймон. До речі, на кінофестивалі Мет з’явився із синьо-жовтним значком в знак підтримки України.  

Читайте також: Зеленська обрала для зустрічі з Байденом у Києві знакову брошку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: