Олена Зеленська у стильному образі зустрілася з королевою Швеції

Олена Зеленська та королева Сільвія
фото: Instagram

Зустріч відбулася під час візиту президентського подружжя до Швеції в замку Стенхаммар

Монарх Швеції Карл XVI Густав та його дружина, королева Сільвія, прийняли на аудієнції президента України Володимира Зеленського та першу леді Олену Зеленську. Під час зустрічі український президент був уже у звичному військовому образі кольору хакі, а його дружина з'явилася в елегантному вбранні від українського бренду. Фото із зустрічі було опубліковано в Instagram першої леді.

Зустріч відбулася під час візиту президентського подружжя до Швеції в замку Стенхаммар у суботу, 19 серпня.

По Instagram королівської родини Швеції було зазначено, що «під час зустрічі лідерів двох країн, король отримав докладну інформацію про стан справ в Україні безпосередньо від президента. В ході бесіди монарх висловив підтримку українському народові». А королева Сільвія обговорила з першою леді України питання прав дітей, зосередивши увагу на становищі дітей в Україні.

Олена Зеленська у стильному образі зустрілася з королевою Швеції фото 1
Олена Зеленська у стильному образі зустрілася з королевою Швеції фото 2

Олена Зеленська нагадала, що під час святкування 500-річчя державності України, король Карл XVI Густав звернув увагу, піднімаючи прапор Швеції: «Коли у Швеції піднімається шведський державний прапор, усі шведи відчувають, що блакитний і жовтий мають набагато глибше значення».

Вона також відзначила, що в Україні та Швеції не тільки подібна історія, а й однакові принципи, головний з яких – життя людини є найважливішим, і якість життя є пріоритетом.

Перша леді України подякувала за принципову підтримку України та її громадян.

«Уже 85 наших громадян пролікувалися або лікуються в цій країні, 50 тисяч знайшли притулок від війни, соціальну підтримку», – наголосила Олена Зеленська.

На зустріч з королем та королевою Олена Зеленська обрала елегантний синій штанний костюм з оригінальним драпіруванням на грудях від українського бренду A.M.G. Вона доповнила свій образ коричневими замшевими човниками та брошкою у формі колосків. Цей образ вона також зберегла для зустрічі з прем'єр-міністром Швеції та його дружиною, Бігріттою, яка є пастором Церкви Швеції.

Олена Зеленська у стильному образі зустрілася з королевою Швеції фото 3

Раніше повідомлялося, що перша леді Олена Зеленська відвідала сім'ї із прийомними дітьми в Буковелі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: