Оля Полякова презентувала шоу, яке викликало суперечки в соцмережі

Королева ночі зібралась підкорити нову вершину
фото: Instagram/polyakovamusic

Артистка запрошує військовослужбовців до участі в «Польовій кухні»

Українська співачка Оля Полякова у себе на сторінці в Instagram анонсувала новий проєкт: «Польова кухня». За словами артистки, коли у відповідь на її кулінарні відео їй написали військові і попросили приготувати щось смачненьке і для них, вона вирішила «зробити дещо більше». Проте українці неоднозначно відреагували на креатив артистки.

«Це буде нове кулінарне шоу, учасниками якого будуть військові. Вони зможуть щось приготувати, відпочити, розслабитися, знати напругу після важкої служби… Я зі свого боку готова поділитися своїми кулінарними шедеврами, провести час весело та цікаво», – зазначила Полякова.

Артистка також запросила військових брати участь у шоу.

За словами Олі, «Польова кухня» покликана познайомити глядачів із талановитими кухарями, які зараз перебувають у складних умовах війську, відкрити нові обличчя та смаки, які створять неповторну атмосферу в щоденному житті.

Чимало коментаторів схвалили ідею такого шоу. Так, першими відреагували співачки Кола і альона альона: вони поставили схвальні «вогники».

Оля Полякова презентувала шоу, яке викликало суперечки в соцмережі фото 1
фото: instagram.com/polyakovamusic

Телеведуча і акторка Даша Трегубова навіть запропонувала свою допомогу: «Оля, класна ідея. Все, що зараз може підтримати дух та підняти настрій нашим воїнам – це правильно. Готова підтримати читанням хороших віршів».

Разом із тим, ідею Полякової оцінили не всі фоловери. Частина з них відреагували різко негативно:

  • «Де ж стільки часу військовим знайти, щоб по шоу ходити»;
  • «Я вибачаюсь.. яке шоу?! Вам не достатньо «шоу» яке відбувається в країні? Мʼяко кажучи, я в шоці… я думала тільки руzкі можуть пробивати дно, але ні…»;
  • «Люблю Олю, але зараз не це потрібно»;
  • «Я просто в шоці. Це що прикол. Їм все одно що хлопці гинуть на передовій. А вона готувати хоче. Піди в окоп но нуль на пару днів і приготуй»;
  • «Зараз не на часі зйомки якихось шоу, зараз треба йти другими шляхами, а ви піаретесь»;
  • «Вчора брат загинув на війні… Зараз якось не до шоу».

Нагадаємо, наразі триває тур Олі Полякової «Все буде добре». Повністю україномовний репертуар складається з хітів та нових пісень.

До слова, Полякова розповіла, як Винник підставив її на велику суму грошей. Виконавці встигли записати пісню та зняти кліп. Як виявилося, кошти на це видала велика компанія в обмін на рекламну інтеграцію. Полякова не вказала, про яку суму йдеться, та джерела Times of Ukraine зазначають, що це було €150 тис.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: