Меган Маркл повертається в Instagram. Експерти сказали, скільки може заробити герцогиня

фото з відкритих джерел

На новому акаунті герцогині вже 82,3 тисячі підписників, і експерти вважають, що це може суттєво покращити її фінансове положення

Дружина принца Гаррі, Меган Маркл, готується повернутися в Instagram, звідки вона вийшла після того, як приєдналася до британської королівської сім'ї у 2018 році. У Голлівуді знають про плани герцогині Сассекської та обговорюють їх, а експерти вже підрахували, на який дохід може розраховувати колишня акторка у випадку успішного повернення на платформу. Про це повідомляє Daily Mail.

Акаунт принца Гаррі і Меган @sussexroyal мав 9,4 мільйона передплатників, перш ніж його деактивували 2020 року, коли пара перестала бути старшими членами королівської сім'ї.

За даними таблоїду, з посиланням на інформованих людей  з оточення герцогині, що Маркл стоїть за новим обліковим записом з назвою @meghan. 

«Так, це вона. Очікуйте на анонс незабаром. Вона повертається. Усі в Голлівуді говорять про неминучість перезапуску. Меган ніколи не приховувала, що хоче повернутися в Instagram», – розповів близький друг сім'ї Сассексів.

До цього облікового запису вже приєдналися декілька друзів Меган, включаючи активістку Мандану Даяні, яка раніше обіймала посаду президента Archewell – медіа- та благодійної компанії Сассексів.

До її шлюбу з принцом Гаррі 2018 року особистий Instagram акторки налічував понад три мільйони підписників, а десятки тисяч шанувальників підписалися на її нині неіснуючий блог про спосіб життя The Tig.

Меган Маркл розповіла про свої наміри повернутися в соціальну мережу в інтерв'ю для The Cut ще минулого року, поділившись з письменницею Еллісон П. Девіс: «Хочете знати секрет? Я збираюсь повернутися в Instagram».

На новому акаунті герцогині вже 82,3 тисячі підписників, і експерти вважають, що це може суттєво покращити її фінансове положення.

Меган Маркл повертається в Instagram. Експерти сказали, скільки може заробити герцогиня  фото 1

Ерік Шиффер, спеціаліст у сфері соціальних мереж, який консультує зірок Беверлі-Гіллз, колишню акторку Діснея Беллу Торн і акторів американської версії «Лігва драконів», сказав: «На мою думку, повернення Меган до Instagram не буде сюрпризом. Вона тепер має нового менеджера з талантів, і цей крок є логічним продовженням. Я передбачаю, що вона швидко стане однією з найпопулярніших особистостей в Instagram. У вас є знаменитості, такі як Кардаш'ян, які можуть отримати 1 мільйон доларів і вище за один пост, що рекламує продукт. Немає жодних причин, через які Меган не могла б заробляти такі гонорари».

Шиффер додав, що дружина принца Гаррі повинна діяти обережно, щоб її не помітили в торгівлі всіма товарами на світі. За його словами, вона співпрацюватиме з якісними брендами та компаніями, які «відповідають її політичним і соціальним переконанням».

Кент Мур, спеціаліст з маркетингу, який керує компанією OneEyedSocial і має досвід співпраці з відомими акторами, такими як сир Патрік Стюарт зі «Зоряного шляху», вважає, що у Маркл є всі шанси увійти в десятку найбільш високооплачуваних впливових осіб у світі.

«Її статус унікальний, оскільки вона об'єднує в собі статус знаменитості, акторки та члена королівської родини. Меган може запропонувати свої послуги за мільйон доларів за один пост, і це може бути вже мінімальною сумою. Ця цифра може значно зрости, особливо якщо її партнерські відносини будуть мати глобальний обсяг і розвиток. Бренди можуть проявити бажання співпрацювати з Меган у рамках довгострокових кампаній, які включатимуть декілька публікацій та, можливо, навіть особисті заходи. Такі угоди можуть навіть коштувати від 12 до 20 мільйонів доларів», – сказав Кент Мур.

Раніше повідомлялося, що Меган Маркл, герцогиня Сассекська, приготувала неординарний подарунок для Першої леді США, як вираз вдячності за підтримку. Меган Маркл вислала Джилл Байден кошик з лимонами як прояв подяки за підтримку, яку вона отримала від першої леді США після скандального інтерв'ю з Опрою Вінфрі. 

Нагадаємо, батько Меган Маркл показав пресі знімок, який вона приховувала довгі роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: