Зірка серіалу «Свати» виклала шокуючі кадри з операційної

фото з відкритих джерел

Анна Саліванчук повідомила, що перенесла операцію через травми, які отримала днями

Зірка серіалів «Свати» і «Одного разу під Полтавою» Анна Саліванчук, яка днями через падіння на слизьких сходах отримала важкі травми, повідомила в соцмережі, що без операції таки не обійшлося.

Лягти на операційний стіл потрібно було, що усунути наслідки перелому носа.

Після операції Саліванчук вийшла на зв'язок з фанатами і уточнила, що на цьому її лікування не закінчується.  «Дякую всім, хто переживає за мене. Моя операція пройшла, скоро буду, як нова копійка. Ніс буде ще красивіше, ніж був, поставили на місце», – додала Анна.

Акторка зізнається, що після оперативного втручання ситуація стала краще, але виявилася ще одна серйозна проблема. Обстеження показало затемнення в ділянках головного мозку. «Подзвонив невропатолог і сказав, що після мого КТ людина, яка її описувала, незадоволена. Там є проблема і мені потрібно зробити ще одну МРТ голови та судин, тому що там є якісь у моїй голові два затемнення», – поділилася з шанувальниками в соцмережі акторка.

Раніше «Главком» писав, що акторка розповіла, як відреагували маленькі сини на її травми: «Коли мене побачив старший Гліб, він розплакався. Обійняв мене і сильно плакав, йому було страшно на мене дивитись. А молодший Микита взагалі не відреагував, я йому однакова, що з таким страшним носом, що ні».

Читайте також: 340 гривень! За що? Водійка Леся Нікітюк спробувала підкупити поліцейських

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: