Памела Андерсон знялася повністю оголеною для відомого глянцю

Вперше акторка потрапила на обкладинку Playboy в 1989 році
фото з відкритих джерел

Секс-символ 90-х повторила свої колишні відверті зйомки для Playboy

Американська актриса Памела Андерсон вирішила повторити свої колишні відверті зйомки для Playboy. Секс-символ 90-х погодилася на фотосесію для нового номера журналу Interview.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Interview Magazine (@interviewmag)

На офіційній сторінці видання в соцмережі виклали кілька кадрів Андерсон із нової фотосесії. «Я створила персонажа, і він нагодував монстра». Памела Андерсон розповіла, як вона вижила у Голлівуді для нашого випуску за березень 2023 року», – йдеться в анонсі під фото.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Interview Magazine (@interviewmag)

Вперше акторка потрапила на обкладинку Playboy в 1989 році. Знімки в журналі мали запаморочливий успіх. 1992-го артистка почала зніматися в серіалі «Рятувальники Малібу». Завдяки цій ролі Андерсон здобуває титул секс-символу США. Також модель багато знімалася у різних телешоу.

Нещодавно Памела Андерсон порадувала шанувальників виходом мемуарів «З любов'ю, Памела» та документального фільму на Netflix «Памела: історія кохання». В книзі Андерсон розповіла, як намагалася вбити няню в свої вісім років.

Зірка розповіла, що піддавалася жорстокому поводженню з боку жінки, яка доглядала за нею протягом трьох років. Андерсон планувала вбити її, «встромивши у серце паличку від льодяника». «У мене була няня і мої батьки вважали її чудовою, бо вона весь час приносила подарунки. Але вона чіплялася до мене. Вона завжди казала мені не розповідати батькам. Я намагалася захистити свого брата та себе від неї», – повідомила артистка.

Андерсон додала, що якось побажала няні смерті, а через день та потрапила в автокатастрофу і загинула. «Я думала, що вбила її своїми магічними здібностями, і я не могла нікому розповісти про це. І я була впевнена, що в її загибелі була винна саме я», – додала актриса, підкресливши, що смерть жінки стала для неї «одним із найсильніших моментів, що травмують».

Читайте також: Терплю вас. Яма посварився з підписниками, які спалахнули через його допис в мережі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: