Пішки перетнув кордон. Подробиці втечі онука Пугачової з Росії

За даними видання, у Микити Преснякова є громадянство Литви
фото з відкритих джерел

Російські ЗМІ пишуть, що онук артистки виїхав із РФ 24 вересня – через три доби після оголошення мобілізації

Онук російської співачки Алли Пугачової Микита Пресняков перетнув кордон РФ та Естонії пішки. За інформацією російських «Известий», онук артистки виїхав із РФ 24 вересня – за три доби після оголошення часткової мобілізації.

Пресняков-молодший вибрав пішохідний перехід через кордон в Івангороді, завдяки якому можна уникнути черг на автомобільному пункті пропуску. Вибирають цей вид переходу, як правило, доїжджають до кордону на таксі, переходять міст пішки, пересідають вже в інше таксі. За даними видання, у Микити Преснякова є громадянство Литви, тому віза йому не потрібна.

Тиждень тому російські ЗМІ повідомляли, що онука Алли Пугачової мобілізували прямо з Московського Губернського театру. Пізніше сам Пресняков у своєму тelegram-каналі спростував цю новину.

Раніше «Главком» писав, що як тільки стало відомо, що російська співачка Алла Пугачова разом з меншими дітьми виїхала з Росії до Ізраїлю, росіяни взялися за її онуків.

«Обидва онуки Алли Пугачової підпадають під часткову мобілізацію. Нині такий час, коли має закінчитися еліта. У сучасному російському суспільстві не місце тим, хто критикує свою країну, коли вона атакована колективним Заходом, тим, хто відправляє дітей навчатися за кордон, замість того, щоб піднімати престиж російських вузів. Такі сім'ї вже незрозуміло, до якої країни стосуються: живуть у Лондонах та Нью-Йорках, відвідуючи часом бабусю Аллу Пугачову в Росії. Та й та також то в Ізраїлі, то в Прибалтиці, то взагалі – в Майамі», – заявив російський депутат Роман Худяков.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: