Оля Полякова зі старшою донькою представили першу спільну пісню до Різдва

Ольга Бажана, Оля Полякова і Маша Полякова випустили спільну композицію
фото: скриншот кліпу

Разом із музичною листівкою вийшов атмосферний кліп

Українська співачка Оля Полякова порадувала шанувальників святковою музичною листівкою. Разом зі старшою донькою Машею вона представила композицію «Різдвяна».

Також у новому треці співає авторка хіта Олі Полякової «Королева ночі» – Ольга Бажана.

До слова, 18-річна Маша Полякова навчається також будує кар'єру співачки. Дівчина навчається на композиторському відділенні Національної музичної академії імені П. І. Чайковського та має власний гурт «Шви».

Разом із прем'єрою пісні тріо представило й атмосферний кліп, у яком кожна з виконавиць поділилася своїми різдвяними бажаннями. Оля Полякова попросила в Бога, щоб люди не розлучалися, а щастя панувало в кожному домі. Водночас Маша побажала, щоб у світі перемагало добро, а люди плакали лише від щастя. Мрія Ольги Бажаної – щоб нарешті настав мир.

Судячи з коментарів під кліпом, прихильники Полякової лишилися в захваті від «Різдвяної»: «Неймовірні. Марійка така ніжна і ви так схожі одна на одну», «Аж до мурашок, в саме серце. Дякую!», «Дівчата, ви неймовірні! Дякую».

Нагадаємо, що наприкінці листопада цього року Оля Полякова спонтанно полетіла на острів Занзібар разом зі старшою донькою Марією. 

Раніше Полякова розповіла, чи продала свій будинок у Москві.

Нагадаємо, продюсер Михайло Ясинський розповів, скільки заробляє Оля Полякова та інші популярні українські артисти після початку повномасштабного вторгнення. До великої війни знаменитості в середньому заробляли приблизно $1 млн на рік, а зараз їхній дохід становить близько $150-200 тис. на рік.

Читайте також: Що об’єднало Олю Полякову, Аллу Кудлай та Wellboy? Відповідь у новій пісні (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: