Запізнилася на літак. Полякова розповіла, як встигла з «Голосу країни» та «Танці з зірками» в Грузії

фото з відкритих джерел

Виступ співачки Олі Полякової в грузинських «Танцях» опинився під загрозою

Відбувся 4 епізод танцювального шоу грузинських «Танців з зірками», в якому Оля Полякова бере участь, як інтернаціональна зірка. Цього тижня співачка разом зі своїм партнером Максом Єжовим вийшла на паркет в образі Солохи та чорта з повісті «Вечори на хуторі біля Диканьки» під супровід пісні Верки Сердючки «Dancing Lasha Tumbai». Пара танцювала запальний квікстеп.

Однак за декілька годин до виступу участь співачки опинилася під загрозою. Про це Полякова розповіла на своїй сторінці в Інстаграм.

«Учора після «Голосу країни» я відразу сіла в машину та поїхала до Кишинева. Але повітряні тривоги, комендантська година і туман зробили так, що я запізнилася на літак. Але, о диво! Мій літак затримали! Я була така щаслива, що вирішила поснідати в аеропорту… і тут мені повідомляють, що рейс ще затримують, тому в Турції я не встигаю на наступний літак. Я телефоную продюсерам, а вони говорять: «Ну що ж, тоді записуй прощальне відео. Будеш прощатися, оскільки не встигаєш». А іншого перельоту зі Стамбулу в Тбілісі не було. Ви розумієте?! Але якимось дивом я тут, я прилетіла», – розповіла співачка перед ефіром.

Раніше Главком писав, що Полякова розсекретила неймовірне ім‘я благодійника, який перерахував їй рекордну суму.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: