Одна з сестер Олсен таємно вийшла заміж

Сестри Олсен найбільш відомі фільмами, в яких знімалися в дитинстві
фото з відкритих джерел

Сестра-близнючка Ешлі – Мері-Кейт Олсен – була дружиною брата колишнього президента Франції Саркозі

Відома американська акторка Ешлі Олсен одружилася зі своїм давнім кавалером, художником Луї Ейснером, на секретній церемонії в приватному будинку, повідомили джерела Page Six.

Преса стверджує, що на заході були присутні лише кілька десятків гостей. Подробиці церемонії не розголошуються, але один із інсайдерів повідомив Page Six, що «вона відбулася пізно, всього зібралося близько 50 осіб». Серед яких були й сестри нареченої – Мері-Кейт та Елізабет.

Олсен зустрічається з Луї з 2017 року, але пара дуже потайлива і рідко тішить спільними виходами публіку. Вони вперше з'явилися разом на червоній доріжці лише у вересні минулого року. Представники Ешлі не стали давати коментарів Page Six, тож фанатам залишається лише гадати, чи правда Ешлі тепер одружена, враховуючи те, що такі чутки з'являлися вже не раз.

Сестра-близнючка Ешлі – Мері-Кейт Олсен – восени 2015 года вийшла заміж за Олів'є Саркозі, брата колишнього президента Франції Ніколя Саркозі. Однак в 2021 році пара розлучилася. За повідомленнями адвокатів, Мері-Кейт Олсен і її колишній чоловік Олів'є Саркозі змогли врегулювати своє «непросте» розлучення і дійти спільної угоди тільки понад півроку після розриву.

Сестри Олсен найбільш відомі фільмами, в яких знімалися в дитинстві, найбільш памятний з них – «Двоє: я і моя тінь». Пізніше дівчата зайнялися дизайном – зокрема створили лінію молодіжного жіночого одягу «Olsenboye», яка від інших відрізняється більш демократичними цінами.

Читайте також: Бійка через Меган і скандал із нацистською формою: відомі нові звинувачення принца Гаррі

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: