Чому Пугачова приїздила до Росії? ЗМІ назвали причину

Пугачова записала у РФ декілька пісень
фото з відкритих джерел

Артистка планує повернутися на сцену в період свят

Неочікуваний приїзд співачки Алли Пугачової до Росії викликав багато питань і отримав мало відповідей. Артистка, яку у РФ разом з чоловіком Максимом Галкіним, вважають зрадниками через їхню підтримку України, приїхала до країни-терористки на декілька днів. Російські ЗМІ назвали причину повернення артистки.

Раніше писали, що Пугачова в Росії розбиралася з нерухомістю, якою володіє її сім'я. Також композитор Ігор Лалетін одному з російських пропагандистських видань заявив, що Пугачова з ним записала три пісні у тверській студії.

«Любовні звичайні пісні. Про жінку, про чоловіка, про кохання до чоловіка, про кохання до дітей. Тобто, якесь звичайне домашнє абсолютно якесь таке. Ну, тобто, це не «ледяной горою айсберг». Це не попсові пісні», – розповів Лалетін.

«Заспівала три пісеньки для внутрішнього користування, мабуть, для рідних, близьких, для друзів. Я навіть не знаю. Наше завдання – записати вокал… Ці пісні не для релізу, для своїх. Згадували минуле, посміялися, поговорили і вона поїхала», – пояснив композитор. Він же заявив, що більше Алла Пугачова приїздити до Росії наміру не має. «Не буде жодного наступного приїзду. Це абсолютно разовий варіант, який їй знадобився для якихось її особистих внутрішніх справ», – додав Лалетін.

До того ж Алла Пугачова планує повернутися на сцену в новорічні свята. Як повідомляють пропагандисти, вона готова виступити навіть у РФ. За даними Mash, продюсери вже шукають співачці сесійних музикантів для виступів і оновлюють райдер. За концерт Примадонна хоче отримати рекордний гонорар в $500 тис. І це без урахування дороги, проживання та інших умов райдера.

Також наголошується, що артистка найохочіше готова співати на Кіпрі та в Дубаї. Однак вона може виступити й у Росії, але за однієї умови – її концерт повинен залишитися в таємниці. Охоронці забиратимуть у глядачів телефони, щоб вони нічого не знімали на камери. Правда це чи черговий пропагандистський вкид – невідомо.

Нещодавно стало відомо, що Алла Пугачова, яка виїхала з Росії на початку повномасштабного вторгнення, раптово туди повернулася. Вона приїхала в Москву на кілька днів, щоб оформити документи на спадщину дітей.  Незабаром вона повернулася на Кіпр, куди поїхала разом з чоловіком після початку війни в Ізраїлі, де вона жила останні півтора року.

Зауважимо, Алла Пугачова заявила, що дії влади РФ «роблять країну ізгоєм та обтяжують життя громадян». Артистка наголосила, що солідарна зі своїм чоловіком та публічно звернулася до Мін’юсту РФ з проханням теж додати її до переліку осіб «іноземних агентів» – Пугачова підтримала антивоєнну позицію Галкіна та звернулася до влади РФ.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: