Син Повалій врізав путіністу Сосєдову, який назвав його «нещасним зомбованим хлопчиком»

Повалій згадав, що Сосєдов, мабуть, забув, як «просив грошей на ФБ»
фото з відкритих джерел

Музичний критик, котрий довгий час працював в Україні, нині зневажливо відгукується про все українське

Близько місяця тому музичний критик Сергій Сосєдов, котрий багато років був одним з членів жюрі в українському проекті «Х-фактор», а нині став ярим путіністом, невтішно відгукувався про сина Таїсії Повалій Дениса. Той різко відповів.

Сосєдов назвав Дениса «нещасним зомбованим хлопчиком, недостойним своєї матері». «Це так сумно, товаришу Сосєдов. А раніше, пам'ятаю, він обожнював Аллу Борисівну. Тепер, мабуть, із фінансами полегшало».

І справді, Сергій Сосєдов останніми роками невтішно відгукується про Аллу Пугачову. «Що обговорювати марення маразматички? Якби це була думка авторитетної та гідної людини, то гаразд. А обговорювати стару, що вийшла в тираж, давно бризкає отрутою на всіх і вся, просто безглуздо. Пугачова давно не має армії шанувальників! Залишилися там лише якісь уламки фан-клубів. Армія фанатів була колись давно, зараз уже немає нічого, багато хто пішов у інший світ, а інші зістарилися разом з нею», – видав музичний критик нещодавно.

Також росіянин заявив, що завдяки своїй матері Денис має можливість «жити в Іспанії». На що Повалій відповів, що «завдяки їм він має можливість бігти», маючи на увазі, що полишив Україну не з власного бажання, а шукаючи прихисток від війни, яку розвязала Росія на території України. Крім того, Повалій згадав, що Сосєдов, мабуть, забув, як «просив грошей на ФБ».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: