Лариса Удовиченко потрапила до лікарні з переломом хребта

Удовиченко виросла в Одесі
фото з відкритих джерел

Причина травми наразі невідома

Відома російська акторка Лариса Удовиченко, яка виросла в Одесі, перенесла операцію на хребті. Про це повідомив друг актриси, артист Евклід Кюрдзідіс.

«У Лариси Іванівни була операція на хребті. Операція пройшла успішно. Зараз вона проходить курс реабілітації», – наводить слова Кюрдзідіса російська преса.

ЗМІ також повідомляють, що Лариса Удовиченко отримала компресіонний перелом хребет. Причина травми наразі невідома. Раніше на сайті одного з квиткових операторів з'явилася новина про заміну Удовиченко у виставі: «Шановні глядачі! З жалем повідомляємо, що народна артистка Росії Лариса Удовиченко потрапила до лікарні з переломом хребта. Вистава відбудеться, тур не скасовується, але буде проведено заміну артистки. Сергій Колесніков та інші артисти братимуть участь у виставі. Просимо вас виявити розуміння та повагу до ситуації».

Зірці «Месників» Джеремі Реннеру, якого переїхав снігоприбирач, можуть ампутувати ногу. Реннер опинився в лікарні після нещасного випадку – актор отримав серйозні травми.  Операцію з ампутації зірці можуть провести через важкі травми, які він отримав на початку січня.

Читайте також: З Кікабідзе попрощалися у Грузії: труну з актором накрили українським прапором (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: