Не дає мамі тренуватися. Вагітна Ріанна поділилася рідкісним відео із маленьким сином

Ріанна з чоловіком, репером A$AP Rocky
фото з відкритих джерел

Шанувальники виконавиці досі не знають імені 10-місячного сина Ріанни

Співачка Ріанна, яка чекає на появу другої дитини, опублікувала в соцмережах рідкісне відео із сином, який народився у травні минулого року.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от badgalriri (@badgalriri)

У ролику співачка, одягнена у спортивний комплект, тримає сина на руках і разом із ним дивиться дитяче відео. «Погляньте, хто не дає мамі тренуватися», – підписала вона публікацію. Схоже, веселун готовий дивитися мультики виключно разом з мамою.

Шанувальники виконавиці досі не знають імені 10-місячного сина Ріанни та A$AP Rocky, зате вже встигли звикнути до його чарівної посмішки. Після того як малюк дебютував у модній зйомці, причому не десь, а одразу на сторінках Vogue, щасливі батьки все частіше діляться з фанатами зворушливими сімейними моментами.

Раніше «Главком» писав, що Ріанна стала найбагатшою виконавицею у світі: за підрахунками журналу Forbes, її статки становлять 1,7 млрд доларів. Втім, більшу частину доходів їй приніс зовсім не музичний бізнес, який водночас допоміг їй завоювати всесвітню популярність.

Як повідомляють експерти Forbes, основна частина статків 33-річної Ріанни – капіталізація компанії з виробництва косметики Fenty Beauty. Співачці належать 50% пакету акцій в цьому бізнесі, які оцінюються в 1,4 млрд доларів. Ще близько 270 млн доларів коштує 30% іншої пов'язаної з нею фірми Savage x Fenty, що випускає білизну. І тільки решта суми припадає на доходи від музичної та акторської кар'єри.

Читайте також: Доросла донька Тома Круза та Ніколь Кідман змінила імідж: як вона виглядає

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: