Доросла донька Тома Круза та Ніколь Кідман змінила імідж: як вона виглядає

Том Круз та Ніколь Кідман були одружені 11 років
фото з відкритих джерел

Цього року Ізабеллі Джейн Круз виповниться 31 рік

Прийомна донька колишнього зіркового подружжя Тома Круза та Ніколь Кідман поділилася рідкісним селфі. У різні періоди передплатники бачили її то з вогненно-рудими кучерями, то в образі білявки. А все тому, що Ізабелла з дитинства любила творчість, пробувала себе дизайнером, а зараз працює стилістом по волоссю. Нині дівчина стала брюнеткою.

Ізабелла ніколи не користувалася славою батьків. Вона самостійно навчилася у Лондоні перукарському мистецтву, а потім закінчила курс у престижній академії Vidal Sassoon. Після цього перед нею відчинилися двері багатьох салонів краси Лондона.

Про Ізабеллу відомо не так багато. Вона прагне не вести публічний спосіб життя, практично не відгукується на пропозиції інтерв'ю. Кілька років тому одружилася зі своїм коханим Максом Паркером з Великобританії, який працює у сфері IT. Причому весілля сплатив її батько, але на заході ні він, ні Ніколь, ні брат Коннор не були. Ізабелла не хотіла уваги преси.

Том Круз та Ніколь Кідман були одружені 11 років, з 1990 по 2001 роки. Вони познайомилися 1989 року на зйомку фільму «Дні грому», роман спалахнув миттєво. Голлівудські зірки виглядали ідеальною парою, але їхні стосунки зруйнувала релігія. Том ще до знайомства з Ніколь приєднався до саєнтологічної церкви. При цьому Кідман була зразковою католичкою. Спроби Круза переманити дружину на свій бік не мали успіху.

У шлюбі з Томом Ніколь не могла народити дитину. Але вже в 1992 році вони вирішили удочерити дівчинку Ізабеллу, а через три роки усиновили хлопчика Коннора. Коли подружжя розлучилося, їх дочці було 9 років, а синові – 6. Але, хоч би як хотіла Ніколь залишити дітей у себе, їй не вдалося відстояти це право. Суд ухвалив, що до повноліття Ізабелла та Коннор мають проживати з батьком. В підлітковому віці Ізабелла переїхала жити до мами, однак стосунки з якихось причин не склалися.

Читайте також: Дивні заборони: чому королівським особам не можна знімати пальто на публіці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: